Afbeelding bedrijfspagina

Het Bedrijf

Adviesbureau Bennie Schuurman Uw specialist in ADR advies is gevestigd in Ruinen, pal aan de N375 waardoor het al snel mogelijk is U van dienst te zijn. De functie van Veiligheidsadviseur ADR bestaat sinds 1 januari 2000. In het ADR zijn eenduidig de taken geformuleerd die een Veiligheidsadviseur ADR dient uit te voeren.


Werkwijze:
In een eerste gesprek screenen we de werkzaamheden in uw bedrijf. Wanneer dit leidt tot een opdracht, zal ik vervolgens een schouw uitvoeren. Op die manier ontstaat een nauwkeurig beeld van uw bedrijf en de werkzaamheden waar u voor staat. Aansluitend wordt het veiligheidsrapport geschreven. De wet stelt dit verplicht om ondernemers te helpen bij de preventie van risico die verbonden zijn aan het vervoer van gevaarlijke stoffen. Daarom is een doortastende aanpak belangrijk en geldt: Bennie Schuurman Uw specialist in ADR advies voor een kundig advies.

Adviesbureau ADR Bennie Schuurman Uw specialist in ADR advies helpt U oa bij: Nagaan door een veiligheidsadviseur ADR of de vervoersvoorschriften binnen het bedrijf worden nageleefd. Opstellen van een jaarverslag door een veiligheidsadviseur ADR over de activiteiten van de onderneming m.b.t. gevaarlijke stoffen. Adviesbureau Bennie Schuurman Uw specialist in ADR advies helpt U oa bij: Nagaan of de vervoersvoorschriften binnen het bedrijf worden nageleefd. Opstellen van een jaarverslag over de activiteiten van de onderneming m.b.t. gevaarlijke stoffen.